
Cześć.

Ładna strona. Taka typowo kobieca. No ale w końcu prowadzona przez kobietę?... lub kobiety.

Wracając do pytania. Ten opis w
Google pojawia się dlatego, że Twoja strona została zaindeksowana w wyszukiwarce z datą:
Oto kopia strony ***** zapisana przez G o o g l e w 3 Sie 2007 08:57:52 GMT.
Kopia G o o g l e to obraz strony jaki znaleźliśmy przy ostatnim przeszukiwaniu Sieci.
Z upływem czasu strona mogła się zmienić. Tutaj znajduje się aktualna wersja strony...czyli
3 sierpnia 2007 roku. Kliknij sobie na odnośnik "
kopia" a zobaczysz, jak wyglądała Twoja strona 6 dni temu. Musisz trochę poczekać, aby roboty wyszukiwawcze
Google ponownie zaindeksowały Ci stronę. Wówczas powinna się pojawić z aktualnym tytułem i tagami meta.

Mogę Ci pomóc w inny sposób. Zajrzyj pod
Site Information Editor na Alexa.com i wypełnij wszystkie pola znajdujące się na dole strony. Naciśnij przycisk "
continue" i postępuj dalej zgodnie ze wskazówkami. Na koniec wpisz adres e-mail, ale musi on być prawdziwy i związany nazwą z Twoja stroną. Czyli np.:
administratorka@*********.**
...bo inaczej cała operacja nie powiedzie się. Po otrzymaniu maila zwrotnego ze strony spod linka, za około 48 godzin powinnaś być prawidłowo zaindeksowana w
Google. Możesz jeszcze powrócić po operacji "
pozycjonowania" do strony pod linkiem, i nacisnąć obok pustego "zdjęcia", czyli obrazka Twojej strony link "
Update Thumbnail Image of *************.**". Podczas wyszukiwania Twojej strony, dla tych którzy maja dodatek "
Google Preview" pojawi się miniaturka z aktualnym zdjęciem Twojego serwisu.

To tyle. Ten link jest przeznaczony tylko dla Ciebie, ale inni pewnie będą wiedzieć, jak go zmodyfikować, aby zrobić podobne "operacje" dla siebie. Pozdrawiam i życzę aby te dobre roboty odwiedzały Twoją stronę jak najczęściej. Możesz jeszcze zainstalować jakiś komponent z mapą serwisu. Też pomoże Ci w tym, aby nie pokazywało się fałszywe info o Twojej stronie w wyszukiwarkach, nie tylko
Google.
Jokris.
Info Admina: Zgodnie z życzeniem autorki postu, wysłanym mi drogą pocztową, usuwam jej adres strony "
www" z
Forum JOKRIS.INFO.